SjokoladetempereringsmaskinFBM
Maestria 60kg
Sjokoladetempereringsmaskin
FBM
Maestria 60kg
EXW fast pris pluss MVA
€ 18 000
produksjonsår
2025
Tilstand
Brukt
Plassering
Schaafheim 

Bilder viser
Vis kart
Data om maskinen
- Maskinbetegnelse:
- Sjokoladetempereringsmaskin
- Produsent:
- FBM
- Modell:
- Maestria 60kg
- Produksjonsår:
- 2025
- Tilstand:
- nesten som ny (brukt)
- Funksjonalitet:
- fullt funksjonell
- Driftstimer:
- 220 h
Pris og beliggenhet
EXW fast pris pluss MVA
€ 18 000
- Plassering:
- Schaafheim, Tyskland

Ring
Detaljer om tilbudet
- Annonse-ID:
- A19858250
- Oppdatering:
- sist oppdatert 28.08.2025
Beskrivelse
Maskininformasjon:
Njdpfx Aow Ta Imobtodd
Produksjonsår: 02/2025
Kapasitet: 60 kg
Maskinvekt: 360 kg
Produksjon av temperert sjokolade: 130 kg/t
Tilkobling: 16A CEE-plugg
Mål: Bredde 900 mm, Dybde 920 mm, Høyde 1550 mm
Beskrivelse:
Tempererings- og overtrekksmaskinen modell MAESTRIA60 er konstruert for temperering og overtrekking av alle typer sjokolade. Takket være de kompakte målene egner MAESTRIA60 seg spesielt godt for allsidig bruk i begrensede produksjonsområder.
En kontinuerlig tempereringsprosess via en skrue og kjøleenhet sikrer at sjokoladen alltid er ferdig til bruk ved korrekt temperatur.
Maskinen er utstyrt med en oppvarmet doseringsenhet som styres via en pneumatisk treveisventil, hvilket muliggjør direkte dosering av sjokolade i former for blant annet plater, praliner og andre produkter.
Med tilhørende overtrekksmodul kan alle konditoriprodukter (delvis eller helt) overtrekkes effektivt.
Annonsen ble oversatt automatisk. Oversettelsesfeil kan forekomme.
Njdpfx Aow Ta Imobtodd
Produksjonsår: 02/2025
Kapasitet: 60 kg
Maskinvekt: 360 kg
Produksjon av temperert sjokolade: 130 kg/t
Tilkobling: 16A CEE-plugg
Mål: Bredde 900 mm, Dybde 920 mm, Høyde 1550 mm
Beskrivelse:
Tempererings- og overtrekksmaskinen modell MAESTRIA60 er konstruert for temperering og overtrekking av alle typer sjokolade. Takket være de kompakte målene egner MAESTRIA60 seg spesielt godt for allsidig bruk i begrensede produksjonsområder.
En kontinuerlig tempereringsprosess via en skrue og kjøleenhet sikrer at sjokoladen alltid er ferdig til bruk ved korrekt temperatur.
Maskinen er utstyrt med en oppvarmet doseringsenhet som styres via en pneumatisk treveisventil, hvilket muliggjør direkte dosering av sjokolade i former for blant annet plater, praliner og andre produkter.
Med tilhørende overtrekksmodul kan alle konditoriprodukter (delvis eller helt) overtrekkes effektivt.
Annonsen ble oversatt automatisk. Oversettelsesfeil kan forekomme.
Tilbyder
Merk: Registrer deg gratis eller logg inn, for å få tilgang til all informasjon.
Registrert siden: 2025
Send forespørsel
Telefon & Faks
+49 6073 ... annonser
Annonsen din har blitt slettet
Det har oppstått en feil
















