S/S SIDEL SF CLASSIC MV2 SPARKEL KJÆLEDYR.SIDEL/HEMA
SF CLASSIC MV2
S/S SIDEL SF CLASSIC MV2 SPARKEL KJÆLEDYR.
SIDEL/HEMA
SF CLASSIC MV2
Tilstand
Brukt
Plassering
Lorquí 

Bilder viser
Vis kart
Data om maskinen
- Maskinbetegnelse:
- S/S SIDEL SF CLASSIC MV2 SPARKEL KJÆLEDYR.
- Produsent:
- SIDEL/HEMA
- Modell:
- SF CLASSIC MV2
- Tilstand:
- brukt
- Funksjonalitet:
- fullt funksjonell
Pris og beliggenhet
- Plassering:
- Polígono Industrial de Lorquí Parcela 129, 30564 Lorquí, España

Ring
Detaljer om tilbudet
- Annonse-ID:
- A19240011
- Referansenummer:
- 0000000199113
- Oppdatering:
- sist oppdatert 24.09.2025
Beskrivelse
Den lineære volumetriske fyllemaskinen er fleksibel, presis og perfekt tilpasset fylling av kompliserte og tette produkter, og egner seg for fyllebehovene til slike produkter i metallbokser, glasskrukker, poser og mer.
Enten det gjelder pâté, hermetisk kjøtt, rått eller malt kjøtt, spinat osv. Uansett om produktet er tyktflytende eller pastøst, homogent eller med biter, er mange av dine produkter krevende å pakke, og denne fyllemaskinen er konstruert for slike oppgaver.
- Produkter: supper, grøt, sauser, ostemasse, fersk krem, pølser, kaker, fruktpuréer med fruktinnhold, honning, sennep, flytende produkter, hvitost, rillettes...
Prinsippet bak mekanisk volumetrisk fylling er enkelt. Produktet mates inn i det sentrale materkammeret og doseres ut i emballasjen. Et kamstyrt stempel bestemmer fyllevolumet.
En operatør styrer maskinens kapasitet via en Siemens touchskjerm. Ulike parametre, inkludert formatets høyde, volum og produksjonshastighet, kan forhåndsprogrammeres basert på det aktuelle produktet.
Kapasitet og ytelse vil variere avhengig av produkttype og emballasjonsformat.
Kdjdpswngcnsfx Aa Njw
Annonsen ble oversatt automatisk. Oversettelsesfeil kan forekomme.
Enten det gjelder pâté, hermetisk kjøtt, rått eller malt kjøtt, spinat osv. Uansett om produktet er tyktflytende eller pastøst, homogent eller med biter, er mange av dine produkter krevende å pakke, og denne fyllemaskinen er konstruert for slike oppgaver.
- Produkter: supper, grøt, sauser, ostemasse, fersk krem, pølser, kaker, fruktpuréer med fruktinnhold, honning, sennep, flytende produkter, hvitost, rillettes...
Prinsippet bak mekanisk volumetrisk fylling er enkelt. Produktet mates inn i det sentrale materkammeret og doseres ut i emballasjen. Et kamstyrt stempel bestemmer fyllevolumet.
En operatør styrer maskinens kapasitet via en Siemens touchskjerm. Ulike parametre, inkludert formatets høyde, volum og produksjonshastighet, kan forhåndsprogrammeres basert på det aktuelle produktet.
Kapasitet og ytelse vil variere avhengig av produkttype og emballasjonsformat.
Kdjdpswngcnsfx Aa Njw
Annonsen ble oversatt automatisk. Oversettelsesfeil kan forekomme.
Dokumenter
Tilbyder
Merk: Registrer deg gratis eller logg inn, for å få tilgang til all informasjon.
Registrert siden: 2024
Send forespørsel
Telefon & Faks
+34 968 6... annonser
Annonsen din har blitt slettet
Det har oppstått en feil


















