Meieri anlegg for osteproduksjonDifferent
10T
Meieri anlegg for osteproduksjon
Different
10T
produksjonsår
2005
Tilstand
Brukt
Plassering
Odžak 

Bilder viser
Vis kart
Data om maskinen
- Maskinbetegnelse:
- Meieri anlegg for osteproduksjon
- produsent:
- Different
- Modell:
- 10T
- produksjonsår:
- 2005
- Tilstand:
- nesten som ny (brukt)
Pris og beliggenhet
- Plassering:
- Titova b.b., 76290 Odzak, BA
Ring
Detaljer om tilbudet
- Annonse-ID:
- A7991195
- oppdatering:
- sist oppdatert 16.12.2024
Beskrivelse
MEIERI FOR PRODUKSJON AV HARDE OG HALVHARDE OSTER, samt ferskost til bakeriindustrien
Vi tilbyr et komplett meieri for foredling av melk til harde og halvharte oster med høyverdig osteteknologi (slik som Grana Padano – Italia), samt produksjon av ferskost til bakeribransjen. Anlegget ble bygget i 2005 og er utstyrt med moderne produksjonsutstyr i rustfritt stål. Det har eget varmeanlegg, laboratorium for produktkontroll, samt kontorer og reservedelslager i fabrikken.
Kapasitet:
- Én batch på 5 000 L melk kan bearbeides på 3–4 timer
- Én 8-timers skift kan bearbeide 10 000 L melk med 4 arbeidere
Ferdige produkter, månedlig kapasitet:
- Halvhard og hard ost: opptil 30 tonn/mnd.
- Keso: opptil 10 tonn/mnd.
- Ferskost: opptil 10 tonn/mnd.
Beskrivelse av anlegget (se vedlagt plantegning):
Mottak, produksjon, tørking, pakking, saltrom, modning...
Modningsrommet har hyller i tre med regulering av luftfuktighet og temperatur. Det finnes også et bio-renseanlegg for avløpsvann.
Utstyret krever et areal på 500 m2, høyde ca. 5 m. Kjelrommet er 130 m2, med 2 kjeler (én for gass og én med oljebrenner).
Kjølerom: ca. 50 m2, høyde 6 m, temperaturområde 2–8°C.
Påkrevd elektrisk effekt: 50–60 kW.
Teknologisk utstyrsliste:
1. Melkemåler med avlufter
2. Lagringstank for fersk melk
3. Platerpasteurisator for termisering av melk
4. Separator (sentralrensing og standardisering av melk)
5. Sylinderformet tank for fløte
6. Fermentorer for produksjon av ostekultur
7. Ostekar
8. Lagringstank for varmebehandlet melk
9. Lagringstank for myse
10. Forpresse for ost
11. Arbeidsbord for fylling av ostemasse i former
12. Pneumatiske ostepresser
13. CIP-anlegg for sirkulasjonsvasking
14. Saltbad
15. Modningshyller i tre
16. Flyttbar plattform for sortering og stell av ost
17. Tre-delt vaskebenk/ostekar
18. SC-selvsugende pumpe
19. CC-sentrifugalpumpe
20. Kar for ferskost
21. Pakkemaskin
Lsdpfjix N R Nsx Acvjah
Melkemottak: 2 tanker à 10 000 L
Myselager: 1 stk à 20 000 L
CIP: 3 tanker à 1 000 L hver
Duplikatorer: 2 x 1 000 L
Hovedkjele: 5 000 L, manuell parameterjustering, Alfa Metal – HR
Pasteurisator: Jedinstvo – HR – 5 000 L/t – ca. 20 år gammel.
Separator: Alfa Laval – Sverige – 5 000 L/t – ca. 20 år gammel.
Schulenburg ostekar 2 500 L
Oppstart: 2007–2008 … stoppet produksjonen i 2016.
Småservice behøves: inspeksjon og smøring av utstyr.
Teknisk dokumentasjon medfølger.
Merk: Kun komplett utstyr selges. Frakt ca. 5–6 x 40ft containere.
Flere bilder på forespørsel!
Annonsen ble oversatt automatisk. Oversettelsesfeil kan forekomme.
Vi tilbyr et komplett meieri for foredling av melk til harde og halvharte oster med høyverdig osteteknologi (slik som Grana Padano – Italia), samt produksjon av ferskost til bakeribransjen. Anlegget ble bygget i 2005 og er utstyrt med moderne produksjonsutstyr i rustfritt stål. Det har eget varmeanlegg, laboratorium for produktkontroll, samt kontorer og reservedelslager i fabrikken.
Kapasitet:
- Én batch på 5 000 L melk kan bearbeides på 3–4 timer
- Én 8-timers skift kan bearbeide 10 000 L melk med 4 arbeidere
Ferdige produkter, månedlig kapasitet:
- Halvhard og hard ost: opptil 30 tonn/mnd.
- Keso: opptil 10 tonn/mnd.
- Ferskost: opptil 10 tonn/mnd.
Beskrivelse av anlegget (se vedlagt plantegning):
Mottak, produksjon, tørking, pakking, saltrom, modning...
Modningsrommet har hyller i tre med regulering av luftfuktighet og temperatur. Det finnes også et bio-renseanlegg for avløpsvann.
Utstyret krever et areal på 500 m2, høyde ca. 5 m. Kjelrommet er 130 m2, med 2 kjeler (én for gass og én med oljebrenner).
Kjølerom: ca. 50 m2, høyde 6 m, temperaturområde 2–8°C.
Påkrevd elektrisk effekt: 50–60 kW.
Teknologisk utstyrsliste:
1. Melkemåler med avlufter
2. Lagringstank for fersk melk
3. Platerpasteurisator for termisering av melk
4. Separator (sentralrensing og standardisering av melk)
5. Sylinderformet tank for fløte
6. Fermentorer for produksjon av ostekultur
7. Ostekar
8. Lagringstank for varmebehandlet melk
9. Lagringstank for myse
10. Forpresse for ost
11. Arbeidsbord for fylling av ostemasse i former
12. Pneumatiske ostepresser
13. CIP-anlegg for sirkulasjonsvasking
14. Saltbad
15. Modningshyller i tre
16. Flyttbar plattform for sortering og stell av ost
17. Tre-delt vaskebenk/ostekar
18. SC-selvsugende pumpe
19. CC-sentrifugalpumpe
20. Kar for ferskost
21. Pakkemaskin
Lsdpfjix N R Nsx Acvjah
Melkemottak: 2 tanker à 10 000 L
Myselager: 1 stk à 20 000 L
CIP: 3 tanker à 1 000 L hver
Duplikatorer: 2 x 1 000 L
Hovedkjele: 5 000 L, manuell parameterjustering, Alfa Metal – HR
Pasteurisator: Jedinstvo – HR – 5 000 L/t – ca. 20 år gammel.
Separator: Alfa Laval – Sverige – 5 000 L/t – ca. 20 år gammel.
Schulenburg ostekar 2 500 L
Oppstart: 2007–2008 … stoppet produksjonen i 2016.
Småservice behøves: inspeksjon og smøring av utstyr.
Teknisk dokumentasjon medfølger.
Merk: Kun komplett utstyr selges. Frakt ca. 5–6 x 40ft containere.
Flere bilder på forespørsel!
Annonsen ble oversatt automatisk. Oversettelsesfeil kan forekomme.
Tilbyder
Merk: Registrer deg gratis eller logg inn, for å få tilgang til all informasjon.
Registrert siden: 2012
Send forespørsel
Telefon & Faks
+385 31 8... annonser
Annonsen din har blitt slettet
Det har oppstått en feil